web analytics

Reageren op stukjes op NLP mij

Via het formulier onderaan elk artikel kun je een reactie achterlaten. Wat betekent dat, wat gebeurt er met je e-mailadres of website, wat zijn de mogelijkheden en wat zijn de regels?

Voorbeeld reactie op NLP mij

Wat betekent dat?
Dat betekent dat je feed back, wensen, complimenten achter kan laten. Een discussie ergens over kan beginnen of vragen die ik stel of van lezers kan beantwoorden. Lekker met elkaar bezig zijn over NLP en elkaar helpen. Alles op deze site. Geen Spam in je mailbox, lezen als jij er zin in hebt.

Wat gebeurt er met je e-mailadres?

Het reactieformulier ziet er zo uit:

Formulier reageer

Je kan een schuilnaam gebruiken als je wilt. Je e-mail adres moet een werkend adres zijn. Het systeem controleert dat. Dat e-mailadres is nodig om ‘aanvallen’ van Spam te voorkomen. Ik verstuur vanuit NLP mij geen nieuwsbrieven of reclame en verkoop geen e-mailadressen :-).

Als je het kleine hokje aanvinkt dan krijg je automatisch een mailtje als iemand anders ook een reactie op hetzelfde bericht achterlaat. Je kunt het altijd weer uitvinken.

Wat zijn de mogelijkheden?

Als je een website invult verwijst je naam naar die website. Zo kan je een beetje reclame voor je eigen website maken.

Wat zijn de regels?

Aardig zijn :-). Bedank even als iemand de moeite heeft genomen je vraag te beantwoorden.

Discriminerende, beledigende, racistische enzovoort opmerkingen worden verwijderd. Doet iemand dat regelmatig dan kan ik diegene blokkeren, zodat die geen reacties meer kan achterlaten. Reclame, Spam, roddel, auteursrechten schendend materiaal, niet relevante opmerkingen en vragen idem dito. Als er meer dan 2 links in je reactie staan, dan zet het systeem je reactie eerst in een lijst, zodat ik kan controleren of het relevante links zijn of dat het reclame is.

Lees ook: RSS, wat is dat nou weer?

4 Reacties to “Reageren op stukjes op NLP mij”

  • Yuri:

    Hoi Ben,
    Veel mensen zijn met de economische crisis bezig, en ik hoor ook dat het in Nederland moeilijker wordt om een baan te vinden (of te behouden). Omdat ik in de NLP-branche ga werken, zou ik graag van jou of van een andere senior NLPer willen horen hoe je zou antwoorden op het ooncrete nut van een NLP coach in periodes zoals deze. Coaches gaan het wellicht minder makkelijk hebben omdat men minder geld overheeft en een NLP coach toch wat minder ‘conservatief’ klinkt, of
    omdat sommigen het als een luxe zien om gecoached te worden. Hoe moeten we ons nu verkopen?

  • Joanna:

    Goedemorgen Ben, ik heb een coachingsverzoek gekregen en
    zou graag wat hulp krijgen bij welke nlp technieken en oefeningen
    ik zou kunnen gebruiken bij coaching van iemand die: zich teveel
    (zakelijke)dingen persoonlijk aantrekt, en hulp nodig heeft bij het
    rationeel kijken naar gebeurtenissen en het reageren daarop en
    heeft moeite met een collega die zich wat dominant opstelt waarbij
    zij zich geen houding weet te geven. Met vriendelijke groet,
    Joanna

    • Ha Joanna, ik heb nog vakantie, daarom beetje late reactie! In de eerste plaats wil ik weten wat je NLP ervaring is … dan kan ik misschien advies geven. En dan ga ik je toch prive mailen, vanwege de vertrouwelijkheid :).

Laat een bericht achter

NLP Opleidingen
http://ravisie.nl/nlp/opleidingen
Categorieën