web analytics

Richard Bandler in Amsterdam

Van 1 tot en met 3 mei 2015 organiseert META in samenwerking met verschillende andere NLP instituten een 3-daags seminar met Dr. Richard Bandler en John La Valle met de titel “Hypnosis as an application of NLP”, in het Hilton hotel in Amsterdam.

Wat is de link tussen NLP en hypnose? Dr. Bandler legt alles uit. Mensen zijn niet alleen maar in of uit hypnotische staat, maar bewegen zich van de ene naar een andere staat van bewustzijn. In dit seminar leer je van de Meester hoe je de kracht van het onbewuste eenvoudig kan inzetten in het proces van verandering.

Meer dan 40 jaar kennis en ervaring over NLP worden hier gebruikt om je te leren hoe je het eenvoudigst en snelst ‘states’ kunt creëren om je helemaal blij en goed te voelen en om onplezierige gevoelens weg te werken. Wat je vak of beroep ook is, de training stelt je in staat om je bewuste als een ‘laser’ te focussen op de resultaten die je wilt bereiken in je leven.

Leer om controle te krijgen over je staat van bewustzijn, of je het nu hypnose noemt, meditatie, concentratie of een gewoon een ‘andere staat’, en je hebt de controle over je brein.

Ervaar hoe snel en effectief de hypnotische inducties kunnen zijn. Hypnose kun je bijvoorbeeld gebruiken om gemakkelijker te leren of om als een instrument toe te passen in het proces van verandering bij jezelf of bij iemand anders. Bijvoorbeeld door:

  • Change personal history
  • Get over problem
  • Move through difficulties
  • Get to action

 

In 3 dagen nemen Dr. Richard Bandler en John La Valle je mee door het seminar “Hypnosis as an application of NLP”, op een manier zoals zij dat alleen kunnen. Onderwerpen zijn o.a.:

  • Drug of Choice
  • Time Distortion
  • Deep Trance Identification

(NB de inhoud van het seminar is mede-afhankelijk van de deelnemers en van de beschikbare tijd.)

De focus in deze training ligt op het demonstreren en installeren van deze mooie technieken, met behulp van hypnose. Dr. Richard Bandler en John la Valle maken gebruik van technieken om tegelijkertijd op meer niveaus te communiceren, zodat iedereen, met weinig of met veel ervaring met hypnose, heel veel kan leren.

Dit programma is bedoeld voor iedereen die geïnteresseerd is om hypnose te leren van de meesters. Misschien was je al van plan om een training bij ze te volgen, nu heb je de gelegenheid in Amsterdam.

Misschien is hypnose nog nieuw voor je of weet je nog niet hoe belangrijk hypnose is in NLP als je bijvoorbeeld met cliënten werkt, of  wil je misschien je hypnose kennis verdiepen. Hoe het ook zij, dit is een training voor jou. Richard Bandler komt niet zo vaak in Nederland, dus maak gebruik van de gelegenheid en leer hoe eenvoudig en effectief hypnose kan zijn om verandering in gang te zetten en om je doelen te bereiken.

De voertaal tijdens alle trainingen en sessies is Engels.

Tickets

De prijs van een ticket is afhankelijk van het moment van aankoop:

Tot 1 december 2014 kost een ticket 975,-
Van 1 december tot 1 maart 2015 is de prijs 1.075,-
Vanaf 1 maart tot aan het seminar kost een ticket 1.195,-
Genoemde prijzen zijn  incl. 21% btw en je krijgt een werkboek.

Klik hier om naar het inschrijfformulier te gaan

Of stuur een e-mail als je eerst een factuur wilt ontvangen voordat je betaalt.

Het seminar vindt plaats in:
Hilton hotel, Amsterdam
Apollolaan 138
1077 BG  Amsterdam

Laat een bericht achter

NLP Opleidingen
http://ravisie.nl/nlp/opleidingen
Categorieën