web analytics

Hypnotische technieken Obama

Er stond een geweldig artikel op de website Grenswetenschap.nl over de hypnotische technieken die Obama zou toepassen. Daarin was ook een 60-pagina’s tellend engelstalig rapport vermeld dat je ook hier kon downloaden. Interessant om te lezen (wat niet wil zeggen dat ik het eens of oneens ben met de politieke standpunten), vooral voor de geoefende NLP-er/NLP*.

Helaas is het artikel intussen weggehaald van de website.

3 Reacties to “Hypnotische technieken Obama”

 • Yuri:

  Het rapport maakt Obama zwart, en dat vind ik weer erg dom van de mensen die het rapport gemaakt hebben. Wat Obama doet is niet zo bijzonder, elke man of vrouw met charisma gebruikt bewust of onbewust al vormen van NLP, het is immers een natuurverschijnsel en geen “highly deceptive and manipulative form of hack hypnosis” zoals de schrijvers het noemen. En volgens mij zullen de echte NLPers dit ook wel zo zien.
  Net alsof bijvoorbeeld ouders van kinderen niet mogen weten of neit mogen toepassen hoe ze het beste kunnen opvoeden of leiding geven.

 • Ben:

  Ja, die stukken heb ik ook uitgefilterd. De vele prachtige voorbeelden over lichaamstaal en Miltontaal zijn gewoon goed om te lezen.

 • Nog een interessant stuk gevonden over hoe het rapport niet klopt.
  http://www.bradburyac.mistral.co.uk/nlpnews03.html

Laat een bericht achter

NLP Opleidingen
http://ravisie.nl/nlp/opleidingen
Categorieën