web analytics

NLP vragen beantwoord: Groeten uit Antwerpen

AntwerpenHa Fatih,
Ik wil de serie NLP vragen / antwoorden de categorienaam “Groeten uit Antwerpen” meegeven. Ik zal de mailtjes zoveel mogelijk anonimiseren zodat in elk geval klanten die ter sprake komen zichzelf niet kunnen herkennen en als ik wijzig in vragen/antwoorden vanwege de leesbaarheid jou eerst een versie sturen voor toestemming. We kunnen een leuke serie maken denk ik. Je naam erbij of niet?
Er komen natuurlijk ook succesverhalen tussen de regels door …. Dat zou tzt leuke reclame voor je kunnen zijn :-). NLP mij is een goed bezochte site, tussen 100 en 300 bezoekers per dag waarvan 50% tussen 400 en 800 pagina’s per dag lezen …, ook Belgen uit de buurt van Antwerpen 🙂  ….

Neem een abonnement op de feed, dan hoef ik je niet telkens te mailen dat het er weer staat.

Groet, Ben

:-))) Wauuuw , weet je wat ik zo vreemd vond, dagelijks stuitte ik op verschillende vragen over NLP waar ik geen antwoord op had, ik begon te snuffelen in boeken om antwoorden te vinden, maar echt een antwoord vinden op de vragen die je hebt is heel moeilijk in een boek, het is als zoeken voor een naald in een hooiberg, en vreemd genoeg was het zo dat de meeste collega’s in de NLP groep niet de vragen stelden die ik in mijn hoofd had, en ik stond maar te denken bij mezelf: “nee mijn vragen zijn waarschijnlijk stomme vragen, anders zou iemand anders dezelfde vraag hebben” en nu kom jij met dit voorstel en de vragen krijgen waarde, krachtige herkadering moet ik toegeven, ik voel mij ineens een man met een gave, eindelijk iemand die mijn genie begrijpt :-).

Ok, natuurlijk mag mijn naam erbij.

En een ander voordeel voor mij is, ik hoef niet een maand te wachten tot de volgende NLP Oefen- en Introductiedag om mijn vragen te stellen en dan heel snel te noteren in mijn noteboekje om je antwoorden niet te vergeten.

Dit is zo leuk! 🙂 Good thinking NLPartner ;-).

Groet, Fatih

Laat een bericht achter

NLP Opleidingen
http://ravisie.nl/nlp/opleidingen
Categorieën