web analytics

Communiceren met NLP?

Eh, NLP is wel dé methode om beter te communiceren, maar écht communiceren doe je met andere mensen en soms met jezelf. De techniek Visual Squash is bijvoorbeeld zo’n NLP methode om met delen van je gedrag te communiceren. Deze website bijvoorbeeld, die helemaal over NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren) gaat, is één van mijn manieren om te communiceren over NLP (ik geef ook NLP Opleidingen en workshops).

Nu krijgt heel NLP mij = jouw NLP toch?  een nieuw jasje. Het ontwerp voldoet niet meer aan het groeiend aantal stukjes dat hier staat. Dus om het nog overzichtelijker te maken ben ik met een nieuw uiterlijk bezig.

Ben je een nieuwsgierige NLP-er of NLP*? Wil je meekijken, uitproberen en vertellen wat je ervan vindt? Ga dan naar de testsite van NLPmij en laat een reactie achter! Natuurlijk verloot ik een leuk boek over NLP of onze eigen onstpannings-CD: Wonder dat vanzelf, onder degenen die vanaf vandaag (tot en met de dag dat ik helemaal ‘om’ ga) een reactie op de testsite achterlaten.

Laat een bericht achter

NLP Opleidingen
http://ravisie.nl/nlp/opleidingen
Categorieën