web analytics

Toeval bestaat niet

En dat is de 2e keer vandaag. Ik kreeg een mailtje over NLP en kanker van www.meestercoach.nl en bekeek de site van Willem Jan de Vries. Dit was mijn antwoord:
… niet zomaar. Omdat toeval niet bestaat. Vanmiddag ga ik de uitslag van de jaarlijkse controle ophalen nadat ik vorig jaar borstkanker had en behoorlijk wat NLP en ander toverwerk heb verricht. Ik ben een beetje nerveus, maar je site gaf me weer dat gevoel dat ik gewoon in m’n eigen kracht kan geloven.
Dank.

8 Reacties to “Toeval bestaat niet”

 • Willem Jan de Vries:

  Onze “toevallige” kennismaking is voor mij ook bijzonder. Tijdens enkele jaren ziekte en andere toestanden, misschien nog veel meer begrip en praktisch inzicht in deze materie mogen ontvangen, dan vanuit de coachingspraktijk. Kanker de wereld uit. Individueel en collectief. Ook het werken op basis van NLP kan daar een bijdrage aan leveren. Ik hoop voor je dat de uitslag positief is. Dank, Willem Jan

 • Willem Jan de Vries:

  Je bent me net voor, gefeliciteerd!!

 • Ja, feest hiero ­čÖé Willem Jan.
  En ik weet niet of het in m’n PPT stukjes duidelijk werd. Die pinken van Frank … accepteer niet dat iets ‘normaal’ is. Laat je niks wijsmaken. Vraag wat ‘ze’ precies bedoelen. Volg je hart, je intu├»tie, je eigen gevoel, je eigen weten of hoe je het ook maar noemen wilt. Als iets je niet bevalt, verander het dan en als je het niet alleen kunt, kent, kant ­čÖé vraag dan hulp aan iemand die je vertrouwt, dat mag. Volg de stem van je hart. En laat niets of niemand je van je pad afhalen. Geen enkele overtuiging is het waard om je rotgevoel of een fysiek probleem in stand te houden. Ondertussen weet ik weer wat ik nog te sleutelen heb aan mezelf. Dit is de laatste keer geweest dat ik mezelf helemaal in een stuip werkte over iets dat niet bestond. Ge-kanker het universum uit! Ik Ben NU. En ik weet precies wat ik eraan moet doen. Ohh, ik heb nog ergens een spreuk :-).

 • Willem Jan de Vries:

  Ben is zijn en Licher zal ooit wel een t-tje tussenuit gepiept wezen. En dat wezen heeft vleugels. Ra, ra visie. Ik neem een wijntje op jou en mijn zoon die de hele meute behalve pa voor de gek heeft gehouden en vandaag meldde zijn VWO te hebben gehaald. Had hem nog de tip gegeven om in geval van twijfel even contact op te nemen met de ziel van degene die die …vragen heeft opgesteld. Joy to you and family.

 • Gefeliciteerd met die rakker! En ik Ben vandaag een stuk Lichter :-). Het leven is weer een feest.

 • Serena:

  Wat een goed nieuws Ben, ik ben blij voor je.

  Hartegroeten,
  Janneke

 • Het is een hartefeest ­čÖé Janneke.

Laat een bericht achter

NLP Opleidingen
http://ravisie.nl/nlp/opleidingen
Categorie├źn