web analytics

NLP Practitioner Zomeropleiding 904RaVisie NLPNLP Society

De NLP Practitioner Zomeropleiding van RaVisie is een 8 daagse opleiding verdeeld over een blok van 7 dagen en een blok van 1 dag. In de opleiding maken wij gebruik van methoden die Richard Bandler heeft ontwikkeld en waardoor je alle lesstof gemakkelijk leert in 8 dagen. Wij (Bas en Ben Licher) zijn gecertificeerd en gelicenseerd door de Society of NLP en zijn twee van de weinige NLP trainers in Nederland die direct door Richard Bandler zijn opgeleid.

Na 7 dagen opleiding heb je 4 weken de tijd om de stof te oefenen in je leven/werk. Je maakt je huiswerk en eventueel oefen je met collega deelnemers. Dat alles bespreken we tijdens het 2e blok van 1 dag en dan is ook de certificering.

Tussen de twee  blokken in is er een gratis oefendag (op een zaterdag). De essentie van de NLP Metaprogramma’s leer je aan de hand van je eigen Identity Compass profiel, dat je tijdens de opleiding invult.


De blokken wijken af van de andere Master Practitioner blokken omdat het aansluit bij de NLP Zomeropleiding waar je gedurende de Zomer 2009 je NLP Prac en je NLP MasterPrac kunt halen. De data van de NLP Zomeropleidingen zijn aangepast aan de vakanties van docenten en onderwijzers. De NLP Opleidingen van RaVisie komen in aanmerking voor de lerarenbeurs. Mail me voor een overzicht van contact- en studieuren.

Schrijf je in

Laat een bericht achter

NLP Opleidingen
http://ravisie.nl/nlp/opleidingen
Categorieën