web analytics

NLP Master Practitioner Zomeropleiding 902RaVisie NLPNLP Society

De NLP Master Practitioner Opleiding van RaVisie is een 10-daagse opleiding verdeeld over drie blokken. Deze blokken wijken af van de andere Master Practitioner blokken omdat het aansluit bij de NLP Zomeropleiding waar je gedurende de Zomer 2009 je NLP Prac en je NLP MasterPrac kunt halen. De data van de NLP Opleidingen zijn aangepast aan de vakanties van docenten en onderwijzers.
In de opleiding maken wij gebruik van methoden die Richard Bandler heeft ontwikkeld en waardoor je alle lesstof gemakkelijk leert in 10 dagen. Wij (Bas en Ben Licher) zijn gecertificeerd en gelicenseerd door de Society of NLP en zijn twee van de weinige NLP trainers in Nederland die direct door Richard Bandler zijn opgeleid.

Na 7 dagen opleiding heb je 4 weken de tijd om de stof te oefenen in je leven/werk. Je maakt je huiswerk en eventueel oefen je met collega deelnemers. Dat alles bespreken we tijdens het 2e blok van 2 dagen en de certificering is een week later, 1 dag.

Tussen de twee  blokken in is er een gratis oefendag (op een zaterdag). De essentie van de NLP Metaprogramma’s leer je aan de hand van je eigen Identity Compass profiel, dat je tijdens de opleiding invult.

De NLP Opleidingen van RaVisie komen in aanmerking voor de lerarenbeurs. Mail me voor een overzicht van contact- en studieuren.

Schrijf je in.

Laat een bericht achter

NLP Opleidingen
http://ravisie.nl/nlp/opleidingen
Categorieën