web analytics

NLP coachtraject afgerond

Het coachtraject met L. is nu afgerond. Op aanraden van haar homeopaat had ze contact gezocht met een NLP-er, die haar weer naar mij doorstuurde, hij had geen tijd ofzo.

Een allergie, vast in overtuigingen, vast in het verleden, durfde geen confrontaties aan te gaan, ten koste van zichzelf. Geen type voor een snelle NLP actie dus uiteindelijk hebben we 4 sessies gedaan van zo’n 2 uur, om de 2 weken. Vanmorgen heeft ze stralend afscheid van me genomen. Ze voelt zich nu krachtig en gaat zich focussen op de toekomst. Ze is zich nu ook bewust van haar overtuigingen en het werk dat ze nog te doen heeft. De allergie is over.

Vandaag wilde L. een hypnose. Ze had nog een waarom-vraag over het verleden. Ik heb in de hypnose een Time Line verwerkt. En haar aan haar onbewuste laten vragen om haar het antwoord te geven als dat goed voor haar is en op een moment dat het goed voor haar is. En in die Time Line natuurlijk een toekomst laten creëren door er positief aan te denken. Ze zat de hele tijd te glimlachen en heeft het niet meer over de waarom-vraag gehad. In NLP concentreren we ons liever op het hoe, dus ik heb haar laten ontdekken hoe ze zich in de toekomst anders kan gedragen.

Mijn vraag: “Is ’t goed voor me?” is nu haar dagelijkse mantra geworden en heeft haar al zoveel inzichten gegeven.

Ze heeft nog huiswerk mee. De komende 4 weken alleen aan een stralende toekomst denken. Dan gaat ze mij nog mailen of haar dat beter bevalt dan zich vastbijten in het verleden. Nou ik weet het wel :-).

Laat een bericht achter

NLP Opleidingen
http://ravisie.nl/nlp/opleidingen
Categorieën