web analytics

Hypnose en iets vergeten

Met hypnose kun je mensen dingen laten vergeten. Soms is het beter om iets te vergeten, angst voor de tandarts kun je beter vergeten toch? Het mailtje van Frits legt dat iets uitgebreider uit. En iemand in de war brengen is een van de technieken die je gebruikt als je iemand snel in een trance wilt brengen. Ken je dat gevoel??

Vergeet niet te onthouden dat je niet aan al die dingen moet denken waar je hoofd van gaat tollen als je eraan denkt want als je er niet aan denkt gaat je hoofd ook niet tollen en kun je vergeten dat je onthouden hebt dat je hoofd gaat tollen van het vele denken want als je hoofd niet tolt kun je veel meer onthouden over de dingen die
leuk zijn om aan te denken!

Ik ben compleet vergeten om mijn stukje te plaatsen zondag (om 3 uur), zo druk was ik met het uitvoeren van mijn plannen, en nog steeds. Elke keer ontdekken we iets nieuws, elke keer gaat er iets mis … zo gaat dat met nieuwe sites :-). Nu zit Bas weer te puzzelen omdat er iets mis is gegaan en heb ik even pauze, ik kan nergens bij. Het stukje is bijna klaar. Misschien vergeet ik niet ­čÖé om er vanavond naar te kijken. En denk er wel aan …

En als je dit laatste stukje nu een paar keer leest en elke keer ergens anders tussen de woorden pauzeert zul je zien dat je je heel ontspannen gaat voelen.

13 Reacties to “Hypnose en iets vergeten”

 • hichem:

  Hey hallo,

  Ik heb misschien een hele gekke vraag. Mijn vriendin en ik zijn al een tijdje uit elkaar. Dit is gekomen door 2 gebeurtenissen in onze relatie. Eigenlijk zouden wij heel graag met elkaar door willen gaan. Alleen zij kan dat niet door die 2 gebeurtenissen. Het liefst zouden we het gewoon willen vergeten en door gaan. Maar ja dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Voor de grap toch maar eens op internet gekeken en kom ik hier terecht. Mijn vraag is dan ook is het mogelijk deze 2 gebeurtenissen te doen laten vergeten. Zodat we onze relatie evrder kunnen gaan zoals hij was maar dat we daar niet meer aan terug te hoeven denken. Ik ben benieuwd.

  Alvast bedankt.

  Hichem

 • Carole:

  Hoi Hichem,

  Ik geef je de gouden tip: ga een practicioners opleiding bij Ben en Bas doen, samen met je (ex-)vriendin. Daarna zullen jullie wel allebei weten wat de beste oplossing is voor jullie probleem en kunnen jullie beiden vergeten wat je vergeten wilt! Zoals je op deze site kunt zien hebben B&B hier heel veel ervaring mee, je kunt ze ook bellen voor je je inschrijft of je vragen mailen en als je een objectieve referentie wil mag je mij ook altijd mailen voor jullie met de opleiding beginnen.

 • Carole:

  Aan Hichems manier van schrijven te zien, heeft hij er zeker wel wat aan gehad! Goed lezen, zou ik ook eens mee kunnen gaan beginnen: 01-11-08 is NIET 11 januari 2009. Staat weer een filter aan, zucht.

 • ben:

  Goeie, Carole :-). Ik had prive al wat gemaild met Hichem, wie weet heeft hij er iets aan gehad!

 • Lies:

  Beste
  ik zit eigenlijk ongeveer met het zelfde probleem als de (ex-)vriendin van Hichem. Kan men door hypnose echt dingen uit het hoofd zetten, en zo ja, waar moet ik daarvoor terecht?

 • paul welschen:

  hoi
  ik heb een vraagje,
  ong een half jaar gelede is het uit gegaan met mijn vriendin,
  en ik heb daar nog steeds heel veel moeite mee en ik vroeg mij af of ik door hypnose dat alles kon vergeten of heeft iemand meschien een andere tip of een ander idee?

  mvg paul welschen

 • Kimberly:

  hallo,
  ik heb een vraag,
  Het is nu al een jaar uit met mijn vriend en ik kan hem nog steeds niet uit mijn hoofd krijgen. Kan dat door hypnose wel? Kan dit ook mislukken?

  groetjes kimberly

 • Xavier:

  hey… ik heb iets mee gemaakt in mijn leven dat ik graag zou willen vergeten. Ik hoop dat jullie mij kunnen helpen!!! Heb er alles voor over!

 • marianne:

  Hoi heb een vraag mijn zoon heeft last van negatief zelfbeeld wat zich uit in depressie kan dit door hypnose weg ge haalde worden dit belemmerd hem erg in het dagelijks leven. Met vr gr

Laat een bericht achter

NLP Opleidingen
http://ravisie.nl/nlp/opleidingen
Categorie├źn