web analytics

250 NLP artikelen op NLP mij

Hard gewerkt


Toch een soort jubileum, 250 puur NLP artikelen die zo rond de 200.000 keer zijn gelezen door zo’n 20.000 mensen (15.000 andere mensen kwamen via een zoekmachine ergens waar ze niet wilden zijn; rapport schrijven, kunnen kennen, dat soort dubbelzinnigheden.)

Ik heb zomaar wat complimenten gekopieerd uit mails die ik ontvang (en altijd beantwoord :-). Dat doet me goed. Soms heb ik geen inspiratie om te schrijven of ben te druk en dan helpen dit soort ego strelende complimenten om toch verder te gaan.

Wat een NLP Technieken, duidelijk en met humor geschreven, leerzaam, inspirerend, informatief, wat een bron aan informatie, je bent een kanjer dat je dit wil delen, dankjewel NLP internet Goeroe, fantastische praktische NLP oefeningen!!!!! Een zeer gul gebaar wat je niet veel tegenkomt, erg leuk en leerzaam, In ieder geval was ik er blij mee en heb ik het goed kunnen gebruiken, was nuttig, je lijkt zo vriendelijk, wat heb je eigenlijk met NLP dat je er zo goed over kan vertellen, …

Jullie hebben ruim 5000 gratis één van de NLP series gedownload! Sommigen hebben zelfs toestemming gevraagd om materiaal te mogen gebruiken in coach opleidingen, trainingen etc en gekregen.

Dank jullie wel, trouwe lezers! M’n NLP kennis en ervaring delen en erover vertellen is m’n vak, m’n passie en erover schrijven geeft nog meer voldoening. Schrijven inspireert tot beter vertellen, vertellen inspireert tot schrijven. Uiteindelijk zijn het de mensen die ik tegenkom en de mensen die vragen stellen die me inspireren. Ik ben nog lang niet uitgeschreven over NLP :-).

4 Reacties to “250 NLP artikelen op NLP mij”

Laat een bericht achter

NLP Opleidingen
http://ravisie.nl/nlp/opleidingen
Categorieën