web analytics

NLP Master Practitioner Opleiding 901RaVisie NLPNLP Society

De NLP Master Practitioner opleiding van RaVisie is een 10-daagse opleiding verdeeld over twee blokken van 5 dagen. In de opleiding maken wij gebruik van methoden die Richard Bandler heeft ontwikkeld en waardoor je alle lesstof gemakkelijk leert in 10 dagen. Wij (Bas en Ben Licher) zijn gecertificeerd en gelicenseerd door de Society of NLP en zijn twee van de weinige NLP trainers in Nederland die direct door Richard Bandler zijn opgeleid.

Na 5 dagen opleiding heb je 4 weken de tijd om de stof te oefenen in je leven/werk. Je maakt je huiswerk en eventueel oefen je met collega deelnemers. Dat alles bespreken we tijdens het 2e blok van 5 dagen en dan is ook de certificering.

Tussen de twee  blokken in is er een gratis oefendag (op een zaterdag). De essentie van de NLP Metaprogramma’s leer je aan de hand van je eigen Identity Compass profiel, dat je tijdens de opleiding invult.

Schrijf je in.

2 Reacties to “NLP Master Practitioner Opleiding 901”

 • Claudia:

  Dag Ben,

  Dank je nog voor de uitnodiging voor de introductiedag. Ik had die dag echter al een (schaats)afspraak met mijn neefje van 5 gepland staan, dus kon ik er helaas niet bij zijn.

  Inmiddels heb ik een aanvraag gedaan bij mijn leidinggevende voor het volgen van de Master-opleiding…

  Graag wil ik je nog iets vragen. Elke keer wanneer ik me druk maak, krijg ik hoofdpijn. Maar dat druk maken doe ik niet expres. Bijvoorbeeld mijn neefje komt morgen logeren. Daarvoor moest ik van alles regelen. Omdat we gaan slapen in het huis waar ik niet meer woon moest ook ik van alles inpakken om mee te nemen. Daarnaast moesten er nog boodschappen worden gedaan en ging mijn werk ook gewoon door.

  Afin, het doet er misschien niet toe wat ik nog moest doen maar onbewust (terwijl ik dat helemaal niet wil) maak ik me daar druk over. Dan zeg ik wel tegen mezelf, man maak je niet druk, dat komt allemaal goed. Maar zo voelt het niet. Wat kan ik hier nou aan doen. (misschien een beeld oproepen waarin het goed was???).

  Groetjes Claudia

 • Hmm, Claudia, een tijdje geleden hadden we het over je luie en je fanatieke deel, het ging toen over hardlopen, weet je nog?
  En je vond die luie eigenlijk veel sympathieker … Hoe staat het met die 2. Hebben ze nog wat in te brengen als je je druk maakt terwijl het toch wel goed komt?

Laat een bericht achter

NLP Opleidingen
http://ravisie.nl/nlp/opleidingen
Categorieën