web analytics

NLP Coach Opleiding 2009

RaVisie NLPNLP Society


Eindelijk een coachopleiding die zich niet bezig houdt met methodieken maar met mensen!

De opleiding NLP Coach van RaVisie omvat de opleidingen voor NLP Practitioner en NLP Master Practitioner aangevuld met de module NLP Coach, waarin je je vaardigheden verdiept om ook bij anderen (individuen of teams) veranderingsprocessen in gang te zetten.

De opleiding NLP coach is gecertificeerd door de Society of Neuro-Linguistic Programming. De totale opleiding tot NLP coach is 23 dagen. Het certificaat is meeondertekend door Dr. Richard Bandler, grondlegger van NLP.

Schrijf je in of

Module NLP Coach
De NLP Coach module is een 5 daagse training verdeeld over twee blokken van 3 en 2 dagen en alleen voor NLP Master Practitioners. Je bouwt voort op je NLP kennis en ervaring. Je leert nieuwe technieken en in het 2e blok oefen je met gasten met een coachvraag om het geleerde in de praktijk te brengen.

Voordat je je certificaat krijgt, moet je daadwerkelijk een aantal mensen gecoacht hebben, een supervisie traject hebben ondergaan, een aantal cases hebben beschreven en eventueel heb je individuele coaching ondergaan.

In de module NLP Coach worden o.a. de volgende onderwerpen behandeld:

  • ontdekken, veranderen en inzetten van metaprogramma’s
  • strategieën achterhalen en veranderen
  • waarden en overtuigingen achterhalen en veranderen
  • clean coaching, provocatief coachen en metaforen gebruiken
  • keuzes maken, doelen stellen
  • verschillende NLP modellen om een coachtraject te structureren (logische niveaus, het outcome model, de vooronderstellingen …)
  • subtiel toepassen van Neuro Hypnotic Repatterning, Milton taalpatronen en NLP interventies op conversatieniveau

De beide trainers Ben & Bas Licher hebben ruim 20 jaar ervaring met coachen en hebben elk een eigen stijl. Je maakt gebruik van hun coach-ervaring.

Tussen de twee  blokken in is er een gratis oefendag (op een zaterdag).

2 Reacties to “NLP Coach Opleiding 2009”

Laat een bericht achter

NLP Opleidingen
http://ravisie.nl/nlp/opleidingen
Categorieën