web analytics

Ravisie zoekt regelmatig vrijwilligers met een coachvraag voor haar NLP studenten

Vanwege de RaVisie opleidingen NLP Master Practitioner en NLP Coach zijn we regelmatig op zoek naar mensen (die liever niet iets van NLP afweten) met een ‘echte’ coachvraag.

Onze NLP Master Practitioner studenten moeten als eindopdracht iemand ‘life’ coachen en kunnen niet altijd iemand uit eigen kennissenkring meenemen. Ze ‘moeten’ ook een ‘vreemde’ coachen, geen familie of vrienden.

De studenten van de NLP Coach Opleiding moeten 10 coach-gesprekken voeren met 3 à 4 cliënten vóór ze hun NLP Coach-certificaat behalen. Als ze een eigen bedrijf op willen bouwen is het beter als ze die cliënten zelf werven, maar sommige mensen gaan coachen in dienstverband, als interne coach of zoiets, en voor hen is het niet altijd makkelijk om vrijwilligers te vinden.

Op 22 maart, 19 april, 13 september en 13 december 2009 kunnen we vrijwilligers gebruiken. Voor de coachtrajecten van de studenten NLP Coach kunnen ná 19 april andere data afgesproken worden.

Je krijgt een geweldige coaching, een lekkere lunch en als je het écht niet kan betalen een vergoeding voor reiskosten.

Bel Ben Licher van RaVisie, 030 699 02 50 of mail me je coachvraag: problemen die je niet alleen op kunt lossen, waar je eens met iemand over wilt praten, een fobie, niet aangeboren allergie of een ander trauma dat je niet meer nodig hebt, zijn allemaal onderwerpen die van toepassing zijn. Al heb je te maken met studenten, je bent in bijzonder goede handen, dat kan RaVisie garanderen!

Laat een bericht achter

NLP Opleidingen
http://ravisie.nl/nlp/opleidingen
Categorieën