web analytics

NLP* laat zich niet beperken door haar belemmeringen

Die heb ik vandaag bedacht, al chattend met een collega NLP-er: “Ik laat me niet beperken door m’n belemmeringen!”.  M’n coachklant vanochtend heeft daar ook aan bijgedragen. Gebruik je belemmeringen.

Vroeger dacht ik dat mijn beperkingen mijn grenzen waren. (Loesje)

Ondertussen heb ik hier 200 NLP-stukjes geschreven (dit is nr. 201) onderverdeeld in 93 categorieën en laatst heb ik de redelijk gestructureerde categorieën perrongeluk (Loesje, géén tikfout) degestructureerd of geonstructureerd (Ben, wat heb ik nou weer een troep gemaakt?). Dus ik ben bezig met een nieuwe layout met betere mogelijkheden voor structuur en overzicht. Tot dan even knoeien hier om alles weer op een rijtje te krijgen.

Niet dat NLP-lezers zich er iets van aantrekken. 55.000 bezoekers die sinds mei 2007 samen 172.274 bladzijden hebben gelezen. En van die 55.000 kan je bijna de helft (is 27.500) aftrekken die na 1 pagina gezien te hebben, weer vertrokken, die waren op zoek naar het schrijven van een rapport, het grammaticale verschil tussen kennen en kunnen of woorden met meer betekenissen. Dat betekent dat 27.500 mensen 144.774 pagina’s hebben gelezen, soms uren aan de buis gekluisterd zaten. Er zijn duizenden bestanden gedownload.

Ik krijg heel veel mail en chat’s: “Beste Ben, mag ik je iets vragen …?” Of zo maar bedankjes van mensen die op de één of andere manier met NLP bezig zijn en de NLP-stukjes hier zo verhelderend vinden.

Ik vind het leuk als die vragen en bedankjes in de reacties terecht komen (behalve natuurlijk als het heel intiem is, blijf mailen). Een goeie on-line discussie over NLP en het wegwerken van problemen is leerzaam voor iedereen! Haha, wel 5 Metamodel overtredingen in één zin. Daag me niet uit. Ik wil op de NLP Vooronderstellingen nog steeds de Metamodelvragen loslaten :-).


Wie begint? Groet, uw NLP*(met dank aan ‘en die’).

Laat een bericht achter

NLP Opleidingen
http://ravisie.nl/nlp/opleidingen
Categorieën