web analytics

NLP is een feest

En op 9 juni 2007 bestaat RaVisie 9 jaar en dat feest vieren we

 

Iedereen die vóór 9 juli 2007 inlogt op de website van RaVisie, of op dit blog een reactie achterlaat, doet mee aan de verloting van een RaVisie-training naar keuze met een waarde van € 500,- incl. btw.

Op 9 juli om 9 uur ’s avonds zullen we de prijswinnaar bekend maken. Eén van de deelnemers aan de NLP Zomeropleiding, die dan in volle gang, is gaat het winnende lot trekken.

Doe je al mee aan die Zomeropleiding en win je? Dan krijg je alsnog de korting op de opleiding die je aan het volgen bent, als je dat wilt.

Of heb je liever het equivalent aan een NLP coaching? Daar kunnen we het over hebben als jij de prijs wint. Als je de prijs weg wilt geven … ook goed.

Heb je én hier een reactie achtergelaten én ingelogd op de RaVisie site? Dan gaan er 2 lootjes met jouw naam de hoge hoed in :-).

Voor 9 juni hebben we onszelf al een cadeautje gegeven … we zijn een lang weekend in Londen om zelf weer eens een NLP training te volgen. “Patterns of Physical Transformations”. We hebben er heel veel zin in! Kate en Kate zijn er dan ook :-). Overmorgen vertrekken we. Natuurlijk heb ik het stuk over de volgende NLP Metaprogramma’s al klaar en ik publiceer het op tijd. Ik hou jullie dagelijks op de hoogte van m’n ervaringen tijdens de PPT!

7 Reacties to “NLP is een feest”

Laat een bericht achter

NLP Opleidingen
http://ravisie.nl/nlp/opleidingen
Categorieën